Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oglądanie anime w coopie ?

Smaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w tytule , czy można jakoś oglądać anime z kimś na innym kompie , ale żeby anime było mniej więcej tym samym momencie ?

Mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi :P

Za wszelką pomoc oczywiście 'Lubie to'.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Chciałem oglądać z Klausem mirai nikki, ale się nie da.

Bo po 1. nie wszystkie anime są na yt, a gdy jest strona, na której można oglądać filmy w tym samym momencie to może tego wymagać.

Była taka strona jak synchtube, ale w chwili obecnej nie działa

Opublikowano

Istnieją strony, programy typu - "podziel się z drugą osobą swoim pulpitem", swego rodzaju live, na który wystarczy wrzucić odpalony odcinek i oglądać.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Stream, podział ekranu przez program ale strasznie to muli, włączanie w tym samym momencie, oglądanie przez tv xD

Ale wydaje mi się że nie ma sensu tak anime oglądać xD za bardzo się zwraca uwagę na osobę z którą oglądasz anime niż na samo anime

co się mija z logiką .. przynajmniej fabularnych anime, bo komedie owszem można i tak oglądać.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Własnie z kolegą chcemy sobie zrobić mini maraton comedy + ecchi ;)

Szkoda że nie ma , ale up'om dziękuje za wypowiedzi i oczywiście +.

PS: Czekam na wypowiedzi innych , co mają jakieś programy / strony do takiego oglądania.

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Dodam też, że znalazłem sposób - po prostu robisz kanał na twitch'u i nagrywasz.

Osoba oglądająca ma małe lagi, ale można pisać i oglądać :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jesli dobrze zrozumialem to chcesz z kims po prostu ogladac anime rownoczesnie?
Skyp + odpalasz anime rownoczesie z ta osoba.
Jesli chodzi o strony gdzie jest prawie kazde anime to " anime shinden" wygoogluj sobie.

Seiran95.jpg

Opublikowano

@up czy ją proszę o stronę do oglądania anime ?

Nie , a po 2-gie skype mocno laguje nawet jak sie ma dobry net.( jeśli chodzi ci o wspoldzielenie)

Komp:

Opublikowano

Jesli chcsz ogladac cos z kims rownoczesnie na 2 innych kompach to nie najlepiej odpalic to z jakiejs stronki rownoczesie i nie bawic sie ze skypem i jakimis syfiastymi programami do dzielenia ekrany. Najprostrze rozwiazania sa najlepsze.

Zapewne chcecie ogladac i rozmawiac ( tak przynajmniej wynika z twojej wypowiedzi)

Seiran95.jpg

Opublikowano

To smutne, że już nawet wspólne maratony filmowe robi się przez internet ;f

1. Jedź do niego i problem rozwiązany

2. Po prostu oboje odpalcie w tym samym czasie anime na jakiejś stronce / pobierzcie to samo i tyle. Po co się grzebać z dzieleniem ekranu?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...